1800469.jpg
Muurinpohjaletut:

5dl maitoa
2 kananmunaa
3/4tl suolaa
2dl vehnäjauhoja
2rkl öljyä

Jauhelihatäyte:

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
400g jauhelihaa
tomaattipyrettä
2rkl vehnäjauhoja
1dl ruokakermaa
2dl vettä
1 lihaliemikuutio
tacomaustetta
paprikajauhetta
pippuria
pari tippaa hunajaa
chilikastiketta
pizzamaustetta

Yhdistä lettujen ainekset keskenään ja anna turvota n. ½ tuntia.

Pilko sipulit ja kuullota. Lisää jauheliha ja paista kypsäksi. Lisää tomaattipyre ja vehnäjauhot. Sekoittele hetki ja lisää kerma+vesi. Anna kuplia muutama minuutti ja lisää  liemikuutio ja mausteet.

Paista letut rapeaksi muurinpohjalla sopivassa määrässä voita. Toki tavallinen paistinpannukin käy, jos käden ulottuvilla ei satu juuri olemaan nuotiopaikkaa. Täytä letut  jauhelihakastikkeella ja rullaa kiinni. Jos olet tarpeeksi kärsivällinen ihminen, voit toki ripotella juustoraastetta rullattujen lettujen päälle, laittaa uuniin ja odotella, että juusto sulaa. Itse aloitin ruokailun heti kun se oli mahdollista. :) Lettujen seuraksi voi tehdä esim. jonkun raikkaan ja terveellisen salaatin. Bon Appétit!